Kerkstraat 3, 2200 Herentals +32 14 70 37 81

MZE Meeneem

MZE Meeneem

Omwille van het coronavirus / Covid-19 is het
tijdelijk ook onmogelijk meeneemgerechten te bestellen.

Je wil rustig thuis genieten van onze verse mezzedes? Je organiseert een tuinfeest voor familie en vrienden? Je wil een relaxed mediterraans menu en zuiderse sfeer op je trouwfeest? Bij MZE kan je ook terecht voor meeneemgerechten en catering.

Onder een greep uit het aanbod, en een link om de volledige kaart

Wanneer u ten laatste de dag voor afhaling, voor 21u, bestelt, kunnen we u een vlotte service garanderen, en zorgen dat uw bestelling op het gewenste tijdstip klaar staat. Daarom geven we op tijdige bestellingen graag 10% korting.

Voor een optimale service en kwaliteit, vind je onderaan deze pagina nog een paar praktische zaken.

Praktisch

(Voor grotere bestellingen en feesten bespreken we graag uw wensen, en maken we afspraken en een offerte op maat.)

Reken op 2 tot 3 mezzedes per persoon.

De beste kwaliteit krijg je door de warme mezzedes kort zelf in de (microgolf)oven op te warmen. Zo bent u zeker van heerlijk warme gerechten. Daarom geven we de warme gerechtjes standaard koud mee. We zorgen voor het juiste materiaal, en een duidelijke uitleg.

Wanneer u de warme gerechten graag warm afhaalt, dan bekijken we dat graag. Gelieve er rekening mee te houden dat dit op momenten van grote drukte in het restaurant niet altijd haalbaar is.

U kan ook à la minute meeneemgerechten bestellen. Gelieve rekening te houden met eventuele wachttijden. Op momenten van grote drukte moeten we helaas soms meeneembestellingen weigeren.

 

Een greep uit het aanbod